Καφές με ιστορία

Ξεκινήσαμε αυτή την αλυσίδα καφέ με ένα σκοπό - να μοιραστούμε το πάθος μας για τον καφέ. Από την Ιταλία, στη Γαλλία, στην Ελλάδα, από τις αρχές του 2015 στην Κύπρο, το 2016 και στη Βουλγαρία, η αλυσίδα franchise Coffeeat επεκτείνεται ακόμα περισσότερο.

Με περισσότερα από 13 χρόνια στην ελληνική αγορά, έχουμε κερδίσει την εμπιστοσύνη των καταναλωτών μας προσφέροντας καθημερινά φρέσκα προϊόντα ζύμης, ποικιλία από απολαυστικά σάντουιτς και υγιεινές σαλάτες πάντα σε συνδυασμό με ιταλικά και γαλλικά ροφήματα. Τα σνακ μας παράγονται στο εργοστάσιό μας στην Ελλάδα και έτσι προσφέρουμε τις χαμηλότερες τιμές στα καταστήματά μας Coffeeat.

Τα συνεργεία μας κατασκευάζουν εξ'ολοκλήρου το κατάστημά σας, ενώ ο εξοπλισμός που εμείς παρέχουμε σε συνδυασμό με τους επαγγελματίες barista μας θα σας ταξιδέψουν στη μαγεία του καφέ και διαφόρων ροφημάτων.  


COFFEEAT

Η ευκαιρία μέσα στην κρίση

Η Coffeeat είναι μια επένδυση χωρίς ρίσκο. Επενδύεις τα χρήματά σου και αυτά τριπλασιάζονται από την πρώτη στιγμή. Καθημερινά τα καταστήματά μας πλημμυρίζουν από κόσμο λόγω της ποιότητας και της τιμής των προϊόντων που προσφέρουμε. Η εταιρεία μας εστιάζει στις λεπτομέρειες που μας κάνει να ξεχωρίζουμε στην αγορά. Είμαστε η εταιρεία που κάνει αυστηρή επιλογή συνεργατών

και πλάνο μας είναι να αναπτυχθούμε σε όλη την Ελλάδα με συγκεκριμένο αριθμό καταστημάτων, ώστε κάθε κατάστημα να μονοπωλεί στην περιοχή του. Αυτό το χαρακτηριστικό μας κάνει την επένδυση σας σίγουρη, εγγυημένη και μοναδική. Ρωτήστε μας σε ποιες περιοχές μπορείτε να κάνετε και εσείς το δικό σας κατάστημα. 

Ελάτε να απολαύσετε καφέ μοναδικής ποιότητας

Αισιοδοξούμε να ξεπεράσουμε τις 110 εκ. παραγγελίες στα 26 καταστήματα που υπάρχουν σε Κύπρο, Ελλάδα, Βουλγαρία. 

Είμαστε η μοναδική εταιρεία που συνδυάζουμε αγαπημένες γεύσεις καφέ και ροφημάτων με σνακ, στις καλύτερες τιμές της αγοράς.Προτείνουμε να δοκιμάσετε αυθεντική μπουγάτσα Θεσσαλονίκης με κρέμα ή τυρί, ολόφρεσκη σαλάτα διαίτης, σάντουιτς αλλαντικών, μοναδικό παγωμένο ελληνικό καφέ και freddoccino δικής μας συνταγής ! Και φυσικά πολλές ακόμη κλασικές γεύσεις που θα βρείτε στο μενού μας! 

ΜΕ ΤΑ ΑΠΟΛΑΥΣΤΙΚΑ ΜΑΣ ΠΡΟΙΟΝΤΑ, ΤΗΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ ΣΑΛΟΝΙ ΜΑΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ Ή ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ Η 1Η  ΣΑΣ ΕΠΙΛΟΓΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ!

Περιμένουμε τις κρατήσεις σας

Δευτέρα - Κυριακή από τις 7 π.μ. ανοιχτά.

 Τηλέφωνα Επικοινωνίας

  από Ελλάδα: σταθερό 2311.805324, κινητό 6955879088 

  από Κύπρο: 00 357 99 583937